MEGRENDELEM 12 K OMPONENS K OMPLE T T ÁRA MINDÖSSZE Ł Blood Vessel Protection + Inulin + élőflóra H A VI 4 067 FT ÉVI 48 800 FT NAPI 134 FT Blood Vessel Protection + Inulin + élőflóra 12 KOMPONENS KOMPLETT ÁR A ÖSSZESEN ÉVI 48 800 Ft HAVI 4 067 Ft NAPI 134 Ft

NICS Blood Vessel Protection + Inulin + élőflóra

Blood Vessel Protection

A diozmin a bioflavonoidok csoportjába tartozik, kémiai szintézise a heszperidin molekula átalakítása révén történik. A vegyületet először a csomós görvélyfű (Scrophularia nodosa) növényből izolálták. Dr. Szent-Györgyi Albert a C-vitaminnal kapcsolatos kutatásai során azonban a citrusfélékből vont ki, egy diozmint is tartalmazó bioflavonoid keveréket.

A hesperidin a legtöbb citrusféle gyümölcsében, legmagasabb koncentrációban annak külső héjában és szivacsos részében megtalálható bioflavonoid. A Délkelet-Ázsiában, Polinéziában őshonos keserű narancs (Citrus aurantium) kivonata jótékony hatóanyag tartalma miatt számos kultúrában évezredek óta tradicionálisan alkalmazott. Ennek köszönhetően napjainkban már világszerte termesztik.

A C-vitamin talán a legismertebb vitamin. A vízben oldódó vitaminok csoportjába sorolható cukorszármazék. A legtöbb állat szintetizálni tudja a saját vitaminszükségletét, ezzel szemben az embernek az étrendi forrásokra kell szorítkoznia. A C-vitamin csak igen kis mennyiségben fordul elő az állati eredetű tápanyagokban, a zöld növények, gyümölcsök fedezik a szükséglet döntő részét. Egyes növények különösen nagy mennyiséget tartalmaznak, például a csipkebogyó és egyes paprikafajok száraz súlyának 1-2 %-a C-vitamin. Tiszta állapotban mellékveséből Szent-Györgyi Albert izolálta elsőként 1928-ban, később 1931-ben citromléből és paradicsompaprikából. Ez volt az a felfedezés, melyet 1937-ben orvosi Nobel díjjal jutalmaztak.

Legfőbb természetes forrásai

A citrusfélék gyümölcsei, a bogyós termések, a zöld és leveles főzelékfélék, a paradicsom, a paprika.

Miért fontos a C-vitamin?

A C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez. A normál kollagénképződéshez is hozzájárul a C-vitamin, ezen keresztül a bőr, az erek, a porcok, a csontozat, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartásához. Segít a fáradtság és kifáradás csökkentésében, hozzájárul az E-vitamin redukált formájának regenerálásához, illetve fokozza a vas felszívódását. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, illetve az immunrendszer normál működéséhez intenzív testmozgás alatt vagy azt követően.

A szőlő (Vitis) az emberiség egyik legrégebbi termesztett, fás szárú kultúrnövénye. A fürtökben elhelyezkedő bogyótermését frissen és aszalva is fogyasztják, illetve szőlőlé és bor készítéséhez egyaránt felhasználják, ezáltal a világ egyik legelterjedtebb gyümölcse. Felhasználása nem csak táplálkozási célból rendelkezik évezredes múlttal, hiszen például a bortermő szőlő (Vitis vinifera) magja magas rost, fehérje, tannin és olaj tartalma mellett olyan antioxidánsokat, flavonoidokat, polifenolokat is tartalmaz, amelyeknek közismerten és bizonyítottan kedvező élettani hatásai vannak.

A szőlőmag antioxidánsforrás, természetes védelmet nyújt a szabad gyökök ellen. Támogatja a vénás keringést, hozzájárul az erek és kapillárisok épségének fenntartásához.

A vadgesztenye a szappanfafélék családjában a bokrétafa nemzetség legismertebb faja. A Balkán-félsziget és Elő-Ázsia hegyvidékeiről terjedt el Európa szerte. Termésének fényes, vörösesbarna magja zöldes színű, tüskés külső részű terméstokban található ám a szelídgesztenyével ellentétben nem ehető. A vadgesztenye a szőlőmag kivonattal együtt támogatja a vénás keringést, hozzájárul az erek és kapillárisok épségének fenntartásához.

Az élőflórát olyan jótékony, élő mikroorganizmusok alkotják, melyek a tápcsatornában a savas közeget is túlélve segítik a bélflóra egészséges egyensúlyának fenntartását. Termékeink magas csíraszámban tartalmaznak több élőflórát és a szaporodásukat elősegítő Inulint.

A terméket lehetősége van részletfizetéssel is megvásárolni. Ekkor

  • első alkalommal a megrendeléskor 12 200 Ft-ot kell fizetnie
  • majd 10 hónapon keresztül havi 3 660 Ft-ot

További részletekhez a részletfizetéssel kapcsolatban kattintson ide

Vitaminovezet.hu
Tanácsadói ID: 0300V000-00000000-00000000
info@vitaminovezet.hu
+36-30-0960620

Vegye fel velem a kapcsolatot!